Navigavija »

 

Фотографии од воздух

PHOTO1

FlyCam Ви нуди уникатни фотографии од воздух, со безпилотен мултикоптер опремен со професионален фотоапарат Canon EOS 5D MarkIII. Со можност за фотографирање од максимални 300 метри над земја (во идеални временски услови).

Прочитај повеќе...

Видео од воздух

LETECKÉ VIDEO

FlyCam нуди одлични, стабилни снимки од воздух во Full HD резолуција. Доколку сакате вашиот видео материал да биде надополнет со атрактивни снимки од воздух тогаш ние сме вашиот прав избор.

Прочитај повеќе...

FlyCam 360 Виртуелни тури

PANO

Овој тип на визуелизација станува се популарен затоа дозволетени да вашиот простор го презентираме во една нова димензија каде што со еден клик вашата тагрет група ке ги добие одговорите на сите прашања.

Прочитај повеќе...

 

FlyCam Блог

10.02.2016

На наше големо задоволство бевме повикани од Министерството да им помогнеме во реализиција на неколку видео емисии преку кои ќе ги прикажеме сите единици на АРМ. Прочитај повеќе.. »

 

04.02.2016

DNK во соработка со Томато продукција го снимаше нивниот нов видео запис. Прочитај повеќе.. »

 

Повеќе настани... »

 

FlyCam Услуги/Специјалности

 • Градови, региони, земји
 • Aгенции за недвижности
 • Угостителски објекти
 • Спортски настани
 • Видео продукции
 • Градежни фирми
 • Компании за осигурување
 • Архитекти
 • Филмиски продукции
 • Маркетинг агенции
 • ...

Контакт

Горан Георгиевски
лок: Црвена Вода бр.4/2а
Над Броз Кафе, Скопје
тел: +389 2 615 8289
моб: +389 71 288 588
info@flycam.mk

Социјални мрежи

 
 

Developed by ID Solution

Flycam

FlyCam
ИМЕ и Презиме - Професија, стручност
777 288 588, info@flycam.mk