PHOTO »

Почетна > Фотографии

Ви нудиме можност да брзо, ефикасно и поволно добиете фотографиии од воздух. Спремни за снимање 10 минути по пристигање на локација со можност за летање над секаков терен со многу мал простор потребен за полетување и слетување. Фотографиите од воздух нудат несекојдневен поглед кон нештата и привлекуваат големо вниманите, а токму вниманието е она за што сите ние се стремиме.

LET YOUR IMAGINATION FLY WITH US...

 

Технички карактеристики

Камера - Canon EOS 5D MarkIII

 • Излезен формат - RAW (22.1MP), JPG, Panorama Photo
 • Максимална висина - 300m (во идеални временски услови)
 • Видео линк со 10.1 inc LED монитор

 •  

  Developed by ID Solution

  FlyCam

  Фотографии од воздух
  Petr Lněnička - kameraman, fotograf, obchod
  777 204 558, petr.lnenicka@verticalimages.cz